Skip to main content

De praktijk

Stottercentrum Leiden is een logopediepraktijk, gericht op cliënten van alle leeftijden.

De praktijk is volledig gericht op specialistische, logopedische zorg voor stotteren en broddelen. Door dit specialistische karakter, kunt u vertrouwen op een behandeling die up-to-date en evidence-based is, volgens de laatste ontwikkelingen en op u, persoonlijk, afgestemd.

Stottercentrum Leiden is opgericht in 2022. De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Stevenshof, in de Leidse wijk De Stevenshof.

Contact

Over mij

Mijn naam is Marieke Dwarkasing. Ik ben sinds 2019 logopedist en sinds 2021 gespecialiseerd logopedist-stottertherapeut.

Als therapeut staat bij mij evidence-based werken hoog in het vaandel. Ik verdiep me regelmatig in de wetenschappelijke ontwikkelingen rondom stotteren en broddelen, ik volg cursussen en bied enkel methodes aan die wetenschappelijk bewezen zijn. Van cliënten hoor ik vaak dat zij ervaren dat ik, naast deze theoretische focus, ook praktisch ingesteld ben. Tijdens onze sessies maken we afspraken over hoe u in de tussentijd kunt oefenen en zo het effect van de therapie zo groot mogelijk kunt maken. Juist door praktisch bezig te zijn, heeft de therapie effect en blijft het niet bij ‘praten over’, maar juist ook ‘doen’!